PHDSTUDIES

Deltid Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Europa - Engelsk som fremmedsprog (TESOL) -programmer Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Europa

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

TESOL står for Engelskundervisning til taler andre sprog, og mange programmer fokuserer på tre hovedprincipper. Disse er anvendt videnskabelig forskning, teoretisk sproglig viden og den praktiske brug af både forskning og teori.

Der er mere end fire tusinde videregående uddannelser organisationer i Europa, fra førende forskningsinstitutioner til små, undervisnings-fokuserede universiteter. Europa selv er ikke så meget anderledes end andre kontinenter, og nåede fra polarcirklen til Afrikas kyst.

Deltid Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Europa - Tag din Engelsk som fremmedsprog (TESOL) Europa. Få alle Deltid Engelsk som fremmedsprog (TESOL) program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Engelsk som fremmedsprog (TESOL), Europa Filter

Ph.d. i TESOL Research

University of Stirling
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
36&nbsp;-&nbsp;96 måneder
Engelsk
på universitet

Dette ph.d.-kursus er helt dedikeret til TESOL Research. Denne doktorgrad vil være af interesse for dem, der har en baggrund i sprog, lingvistik, anvendt lingvistik eller et b ...

Læs mere