Filter
PhD
Hongkong Studietype: alle Hastighed: alle

Engelsk i Hongkong - Engelsk-uddannelser i Hongkong Engelsk

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Hong Kong, fundet på den sydlige kyst af Kina, landet er en af ​​de to særlige administrative områder i Republikken Kina. Hong Kong 's videregående uddannelse er placeret i Englands struktur såvel som internationale systemer. Det styres af landet 's Education Bureau.

Engelsk i Hongkong - Tag din PhD i Hongkong. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:
PhDEngelsk

1 Resultater i Engelsk, Hongkong

Grader
Sted
Hongkong
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
Lingnan University

Contemporary English Studies er et spændende område af undervisning og forskning. Institut for Engelsk tilbyder et Honours Degree-program og et postgraduate program i Con ... [+]

PhD på engelsk

Varighed: 3 eller 4 år (fuld tid)

Sted: Hong Kong

Contemporary English Studies er et spændende område af undervisning og forskning. Institut for Engelsk tilbyder et Honours Degree-program og et postgraduate program i engelsk studier. For os omfatter engelsk studier studiet af nutidsk litteratur i engelsk, anvendte sprogstudier og sprogstudier. Vi anerkender engelsk som en international diskurs eller lingua franca, ikke længere en litteratur og sprog tilhørende Storbritannien og Nordamerika.

Vores afdelingsforskningsinteresser omfatter:

Generel

SemiotikMetafor Theory

Anvendt lingvistik

sociolingvistikEngelsk i Hong KongWorld Englishes og engelsk som en Lingua FrancaDigitale litteraturerDiskursanalyse og multimodal diskursanalyseAndet sprogudtalelse... [-]
Hongkong Tuen Mun
September 2019
Engelsk
Fuldtid
30 - 72 måneder
på universitet
Læs mere på dansk