PHDSTUDIES

Engelske studier-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. kan bygge på tidligere uddannelse ved at fremme en studerendes viden til ekspertniveauet. Programmer har tendens til at være fleksible og kan tage mindst et til fire år at fuldføre. Studerende designer typisk deres kurser, så de kan fuldende denne grad med en specialiseret viden, der kan starte deres karriere på arbejdsmarkedet.

Hvad er en ph.d. i engelsk studier? Denne grad tager byggestenene fra tidligere studier på engelsk, så de studerende kan blive specialiseret i et emne. De arbejder ofte tæt sammen med rådgivere og udvalg for at udvikle dette emne gennem omfattende forskning. Eksempler på specialiseringer omfatter sprog og litteratur, tværkulturelle studier, sprogundervisning eller medier. Studerende kan også lære at udvikle litterære kritik teknikker og få en kontekstuel forståelse af deres koncentration. Universiteter kræver normalt ph.d.-kandidater til at undervise andre studerende som en del af deres uddannelse.

Studerende, der forfølge denne grad kan bygge videre på deres færdigheder, der er sat til at lære nye færdigheder, som de kan bruge i deres personlige eller faglige liv. Almene styrkelser omfatter blandt andet kommunikation, analyse og kreativ problemløsning.

Udgifterne til en ph.d. i engelsk studier afhænger af universitetet. Nogle studerende modtager støtte til at betale for deres uddannelse. Prospective studerende opfordres til at forsker forskellige universiteter for at finde et program, der matcher deres mål.

Ph.d.-kandidater går oftest ind i akademiet som kollegeprofessorer eller andre lærerroller, som at undervise engelsk til udenlandske studerende. Der er også en række forskellige karriere på andre områder, såsom litterær kritiker, forfatter, redaktør, redaktionsassistent, reklamekonsulent, leksikograf, historiker, filmskaberen, PR-direktør eller forretningschef. Disse andre karriereveje findes i den private og offentlige sektor.

Skoler over hele verden tilbyder en ph.d. i engelsk studier. For potentielle studerende, der ønsker mere fleksibilitet, er der online-programmer til rådighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

4 Resultater i Engelske studier Filter

Doctor of Philosophy (Ph.D.) i engelsk sprog

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Institut for Engelsk Litteratur tilbyder en ph.d. program på engelsk. Dette program giver de studerende muligheder for kritisk at undersøge det engelske sprog som lingua franc ...

Læs mere

Doctor in Philosophy (PhD) i engelsk sprog og litteratur

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online

Læringsfærdighederne på afstand fra Det fakultet for kunst

Læs mere

Officielle ph.d.-program i avancerede engelske undersøgelser: lingvistik, litteratur og kultur

Universidade da Coruña
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;6 semestre
01 Aug 2021
Spansk
på universitet

Programmet uddanner forskere på forskellige områder inden for engelske undersøgelser, fra litteratur og kulturstudier til lingvistik.

Læs mere

Doctor of Philosophy (Ph.D.) i engelsk litteratur og kritik

UAEU United Arab Emirates University
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Institut for Engelsk tilbyder ph.d. program i engelsk litteratur og kritik. Dette program tilbyder studerende en række muligheder for at studere i alle større områder i britis ...

Læs mere