PHDSTUDIES

Deltid Iværksætteri i Iran - Iværksætteri -uddannelser i Iran Iværksætteri

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Iværksætterånd er evnen og viljen til at udvikle en virksomhed trods eventuelle risici med det mål at tjene et overskud. Et program i iværksætteri er fremragende for dem, der ønsker at starte en virksomhed, og at lære at udvikle og drive en virksomhed.

Det er kendt som Den Islamiske Republik Iran. Det er i det vestlige Asien. Uddannelsen her er centraliseret med K-12 uddannelse føres tilsyn af ministeriet for uddannelse, mens de videregående uddannelser er overvåget af ministeriet for videnskab og Technology.According til SCImago kunne Iran rangerer fjerde i verden i form af forskning, produktion i 2018.

Deltid PhD i Iran - Tag din Deltid PhD i Iran. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Iværksætteri, Iran Filter

Ph.d. i iværksætteri

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Ph.D. Programmet for iværksætteri på UTKIC fokuserer på at træne eleverne til at skabe den sociale og økonomiske værdi ved at udvikle kerneegenskaber ved idégenerering, muligh ...

Læs mere