PHDSTUDIES

Erhverv og økonomi Europa - Erhverv og økonomi-programmer Erhverv og økonomi Europa

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

En kandidatuddannelse i Business & Economics vil tilbyde en studerende værktøjer til at udvikle kritisk kapacitet og færdigheder til at tackle problemer med industriel organisation, international økonomi, organisatorisk adfærd, ressourceforvaltning, finans, foruden mange andre business-relaterede områder af ekspertise.

Europa er ved konvention, en af ​​verdens 's syv kontinenter. Omfatter vestligste punkt i Eurasien, Europa er normalt opdelt fra Asien ved vandskellet deler i Ural og Kaukasus-bjergene, Ural floden, Det Kaspiske Hav og Sortehavet, og vandvejene forbinder den sorte og Det Ægæiske Hav.

Erhverv og økonomi Europa - Tag din Erhverv og økonomi Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Erhverv og økonomi, Europa Filter

Ph.d.-program

Hanken School of Economics
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Hanken Ph.d.-programmet svarer til fire års fuldtidsstudier, hvor du udarbejder en ph.d.-afhandling (180 point) og afslutter 60 ECTS-point.

Læs mere