PHDSTUDIES

Deltid Erhverv i Malta - Erhverv -uddannelser i Malta Erhverv

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Malta er et lille, ø land i Middelhavet, der ligger syd for øen Sicilien, Italien. Malta har fremmet sig succesfuldt som en helt tosprogede nation for maltesisk og engelsk. Det tæller for mange uddannelsesinstitutioner i resten af ​​verden som et land, hvor engelsk er det første sprog, og de vil derfor ofte endda subsidiere de studerende til at gå der for at lære det. Langt størstedelen af ​​de maltesiske borgere taler engelsk til en meget høj standard.

Deltid PhD i Malta - Tag din Deltid PhD i Malta. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Erhverv, Malta Filter

Akkrediteret PhD i Business - Overkommelig og Kraftig

Transcontinental Institution Of Higher Education
PhD
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Uforglemmelig! Ikke kun med transformerende oplevelser, men også med alt, hvad du lærer. I modsætning til traditionel uddannelse, hvor du glemmer det meste af det du lærer, op ...

Læs mere