PHDSTUDIES

Deltid Ledelsesprogrammer Europa - Ledelsesprogrammer -programmer Ledelsesprogrammer Europa

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Executive programmer er ofte tilgængelige for mellemledere og ledende fagfolk ledelse som en vej til at fremme deres karriere og forbedre deres effektivitet som ledere. Disse kurser involverer ofte kondenseret versioner af komplekse emner, såsom økonomi, international lov og forretningsetik.

I alt er der over 4000 højere læreanstalter i Europa, der tilbyder en bred vifte af kurser på bachelor-, master-og ph.d.-niveau. Med flere og flere af disse organisationer, der tilbyder engelsk som uddannelse for i det mindste nogle af deres uddannelser, er universiteterne i Europa nu er af højere kvalitet end nogensinde før. Universiteterne i Europa tilbyder en venlig velkomst til udenlandske studerende og give et kursus af viden, der opfylder deres erhverv behov i dagens globale efterspørgsel.

Deltid Ledelsesprogrammer Europa - Tag din Ledelsesprogrammer Europa. Få alle Deltid Ledelsesprogrammer program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Ledelsesprogrammer, Europa Filter

Executive ph.d.

Antwerp Management School
PhD
28 Sep 2020
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Antwerp Management School 's Executive Ph.D. programmet er et støtteprogram på højt niveau for ledere og ledere på C-niveau med en stærk ambition om at bringe avanceret viden ...

Læs mere

Doctor of Philosophy (Ph.D) in Executive Leadership

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online

Students who undertake this PhD programme will need to explore the main theories and practices in business and leadership. Provide a broad perspective on companies and their t ...

Læs mere