Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Fødevarevidenskab-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

De fleste fagområder kulminerer i en ph.d. som det højeste niveau af akademisk præstation. Efter at have afsluttet en ph.d., er kandidater blandt de mest kyndige og erfarne fagfolk i verden. Før de kan tilmelde sig, skal de dog gennemføre flere lavere uddannelser på lavere niveau.

Hvad er en ph.d. i matematik? Dette fagområde omfatter elementer fra flere andre discipliner, herunder kemi, biologi, kemiteknik, biokemi og mikrobiologi. Der er også flere specialer inden for fødevarevidenskab, som du kan vælge imellem, såsom mademballage og konservering, fødevareteknologi og fødevarekemi. Studerende på dette område lærer at skabe nye former for mad, styre eller forbedre nuværende madtyper, og hvordan man laver mad sundere.

En af de væsentligste måder, hvorpå eleverne i en ph.d.-programfordel er deres udvikling af særlige færdigheder. Disse færdigheder åbner for alle mulige karrieremuligheder og højere lønpotentiale. Fagvidenskabelige studerende udvikler fremragende forskningsevner, en forståelse af kemi og kritisk tænkning og evalueringsfærdigheder.

Omkostningerne ved tilmelding til ph.d. i Food Science-programmet varierer baseret på en række aspekter. Disse kan omfatte alt fra skolen og programmet du valgte til det land du studerer i. Det er klogt at grundigt undersøge disse faktorer, før du tilmelder dig.

Fordi mad er en vital nødvendighed for samfundet, er der forskellige karrieremuligheder for dem, der studerer fødevidenskab. Stillinger er tilgængelige på mange forskellige felter, hver med sine egne mål. De fleste studerende vælger at blive fødevareforskere, kemikere eller biologer med henblik på at undersøge og udvikle forskellige aspekter af fødevareproduktionen og dens indvirkning på menneskekroppen.

Den bedste måde at starte det næste skridt i din uddannelse er at finde det rigtige program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

6 Results in Fødevarevidenskab

Dalian Polytechnic University

To Anbefaling Breve fra professorerne Passing DPU optagelsesprøve DPU Førsteklasses Scholarship: 3,000RMB / år DPU andenklasses Scholarship: 2,000RMB / ... [+]

. To Anbefaling Breve fra professorerne Passing DPU optagelsesprøve DPU Førsteklasses Scholarship: 3,000RMB / år DPU andenklasses Scholarship: 2,000RMB / år DPU Tredje klasse Scholarship: 1,000RMB / år Individuel Scholarship for Aktiviteter: 500RMB / år [-]
Kina Dalian
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
London South Bank University

Vi fokuserer på globalt betragtet, teoretisk og anvendt forskning med virkelighedens virkninger. Vores undervisning er fuldt informeret af moderne forskning, og vores eks ... [+]

Næsten tre fjerdedele af London South Bank University (LSBU) forskningsprojekter blev tildelt de to højest mulige ratings for "effekt" ved den seneste universitetsforskningsevalueringsøvelse, Research Excellence Framework (REF) 2014. Vores forskere i School of Applied Sciences arbejder i tværfaglige teams for at målrette store samfundsmæssige udfordringer på områderne menneskers sundhed, trivsel, præstationer og adfærd. Vi anvender teori på disse områder til nutidige virkelige problemer ved at gennemføre innovative og strenge videnskaber.

Vi fokuserer på globalt betragtet, teoretisk og anvendt forskning med virkelighedens virkninger. Vores undervisning er fuldt informeret af moderne forskning, og vores ekspertise styrkes af fremragende forskningsfaciliteter, der gør det muligt for både medarbejdere og studerende at foretage cutting-edge undersøgelser med det nyeste udstyr og faciliteter.... [-]

Det Forenede Kongerige London
May 2019
Fuldtid
Deltid
3 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Chemistry and Technology, Prague

Hovedformålet med ph.d.-uddannelsen er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt kreativt arbejde og dyb viden inden for fødevareteknologi og andre beslægtede em ... [+]

Oversigt

Hovedformålet med ph.d.-uddannelsen er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt kreativt arbejde og dyb viden inden for fødevareteknologi og andre beslægtede emner. Undersøgelsen er fokuseret på det videnskabelige og forskningsarbejde inden for teknologiske processer og er baseret på omfattende kendskab til de kemiske, biologiske, tekniske og økonomiske discipliner samt kendskabet til løsningen af de specifikke komplekse problemer i udvalgte fødevareafdelinger (korn, bager og sukker teknologi, mejeri og fedt teknologi, kød og kødprodukter teknologi, teknologi af frugt og grøntsager, teknologi af overfladeaktive stoffer og vaskemidler og kosmetik).

Karriere... [-]
Tjekkiet Prague
October 2019
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Chemistry and Technology, Prague

Formålet med undersøgelsen er at uddanne specialister med en dyb viden inden for fødevarekemi, fødevare- / fødevareanalyse og menneskelig ernæring - afspejler den nuværen ... [+]

Oversigt

Formålet med undersøgelsen er at uddanne specialister med en dyb viden inden for fødevarekemi, fødevare- / fødevareanalyse og menneskelig ernæring - afspejler den nuværende moderne udvikling inden for det respektive videnskabelige område og med visionen om fremtidige udviklinger / udfordringer . Eleverne får ikke kun en omfattende teoretisk viden, men også bred praktisk erfaring i laboratorier udstyret med moderne instrumentering. De kurser, der leveres til en fremtidig specialist, fokuserer på reaktion i fødevaren under transport og / eller opbevaring. De vigtigste parametre for fødevarer som næringsværdi, sensoriske egenskaber og sikkerhed er under fokus, kosttilskud er også et problem af bekymring. Der lægges særlig vægt på avancerede analytiske strategier, der kan anvendes til effektiv kontrol med kemiske forurenende stoffer / reststoffer / toksikanter. Der lægges også vægt på moderne omics-strategier, der gør det muligt at bekæmpe mad svindel og studier af biologisk aktive fødevarekomponenter. Hvad angår menneskers ernæring, er nogle kurser også bekymrede over det medicinske aspekt i forbindelse med dette område.... [-]

Tjekkiet Prague
October 2019
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Formålet med undersøgelsen er at nå frem til en balance mellem teoretiske og eksperimentelle færdigheder og anvendelse af de generelle procedurer inden for kemi og fødeva ... [+]

Kemi og teknologi af levnedsmidler

Forkortelse: DKAP_CHTP

Kursusniveau: Doktorale

Fakultet: Fakultet for Kemi

Akademisk år: 2019/2020

En titel tildelt: Ph.D.

Kvalifikation tildelt: Ph.D. i feltet "Kemi og teknologi af fødevarer"

Kvalifikationsniveau: Doktorand (3. cyklus)

Specifikke adgangskrav:

Kandidatuddannelsen i kemiteknik, fødevarekemi eller andre kemiske specialer, der er optjent på universitetets fakulteter, ikt-Prag eller landbrugsuniversiteter.

Nøgle læringsresultater:

Ph.D. Studerende og studierelateret forskning er fokuseret på erhvervelse og udvikling af teoretisk viden og eksperimentelle færdigheder inden for fødevarekemi og tekniske processer inden for fødevareproduktion, anvendt analytisk og fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi og molekylærbioteknologi. Undersøgelsen er designet i overensstemmelse med udviklingen af ​​fødevarevidenskab og fødevareteknologi og andre grundlæggende og anvendte specialiseringer.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queen's University Belfast

Forskningsstrategier ... [+]

Forskningsstrategier

[-]
Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk