Filter
PhD
Studietype: alle Hastighed: alle

Fødevarevidenskab-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

De fleste fagområder kulminerer i en ph.d. som det højeste niveau af akademisk præstation. Efter at have afsluttet en ph.d., er kandidater blandt de mest kyndige og erfarne fagfolk i verden. Før de kan tilmelde sig, skal de dog gennemføre flere lavere uddannelser på lavere niveau.

Hvad er en ph.d. i matematik? Dette fagområde omfatter elementer fra flere andre discipliner, herunder kemi, biologi, kemiteknik, biokemi og mikrobiologi. Der er også flere specialer inden for fødevarevidenskab, som du kan vælge imellem, såsom mademballage og konservering, fødevareteknologi og fødevarekemi. Studerende på dette område lærer at skabe nye former for mad, styre eller forbedre nuværende madtyper, og hvordan man laver mad sundere.

En af de væsentligste måder, hvorpå eleverne i en ph.d.-programfordel er deres udvikling af særlige færdigheder. Disse færdigheder åbner for alle mulige karrieremuligheder og højere lønpotentiale. Fagvidenskabelige studerende udvikler fremragende forskningsevner, en forståelse af kemi og kritisk tænkning og evalueringsfærdigheder.

Omkostningerne ved tilmelding til ph.d. i Food Science-programmet varierer baseret på en række aspekter. Disse kan omfatte alt fra skolen og programmet du valgte til det land du studerer i. Det er klogt at grundigt undersøge disse faktorer, før du tilmelder dig.

Fordi mad er en vital nødvendighed for samfundet, er der forskellige karrieremuligheder for dem, der studerer fødevidenskab. Stillinger er tilgængelige på mange forskellige felter, hver med sine egne mål. De fleste studerende vælger at blive fødevareforskere, kemikere eller biologer med henblik på at undersøge og udvikle forskellige aspekter af fødevareproduktionen og dens indvirkning på menneskekroppen.

Den bedste måde at starte det næste skridt i din uddannelse er at finde det rigtige program. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

6 Resultater i Fødevarevidenskab

Dalian Polytechnic University

To Anbefaling Breve fra professorerne Passing DPU optagelsesprøve DPU Førsteklasses Scholarship: 3,000RMB / år DPU andenklasses Scholarship: 2,000RMB / ... [+]

. To Anbefaling Breve fra professorerne Passing DPU optagelsesprøve DPU Førsteklasses Scholarship: 3,000RMB / år DPU andenklasses Scholarship: 2,000RMB / år DPU Tredje klasse Scholarship: 1,000RMB / år Individuel Scholarship for Aktiviteter: 500RMB / år [-]
Kina Dalian
September 2019
Kinesisk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad de Sonora

Generel målsætning: At tilbyde en ramme for specialiseret akademisk uddannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomer og beslæ ... [+]

Programmets navn: Doktorgrad i Fødevarevidenskab DGP-kode: 506628 Normal periode til eksamen: 6 semestre Credits: 210 Grad tildeling: Doktorgrad i Fødevarer Campus hvor den tilbydes: Hermosillo

ProgrambeskrivelseGenerelt mål

Tilbyde en ramme med specialiseret akademisk dannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomistiske og lignende Racer, der danner menneskelige ressourcer på fremragende niveau med et solidt forberedende arbejde inden for forskellige videnskabsområder, der er i stand til at realisere den oprindelige undersøgelse og uafhængige, der repræsenterer betydelige fremskridt inden for Fødevarevidenskab og Teknologi med større vægt på korn- og akvakulturprodukter. Giv dem også et dybtgående og omfattende overblik, så de kan identificere relevante problemer på deres arbejdsområder og generere relevant viden.... [-]

Mexico Hermosillo
August 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Parma

Ph.d. i Fødevarevidenskab ... [+]

Adgang 2019/2020

Kursusliste - Parma administrative hovedkontor

Evolutionær biologi og økologi (i overensstemmelse med Univ fra Ferrara og Firenze)Bioteknologi og Life ScienceFysikCivilingeniør og ArkitekturIndustriteknikMatematik (efter aftale med Univ. Modena og Reggio Emilia e Univ. I Ferrara)Molekylær medicinNeurosciencePsykologiMaterialevidenskab og teknologi (efter aftale med CNR og Univ of Cape Town - Sydafrika)Kemiske videnskaberFood ScienceFarmakologiJordvidenskabFilologisk-litterære, historisk-filosofiske og kunstneriske studierTranslationelle medicinske og kirurgiske videnskaberVeterinærvidenskabInformationsteknologier

Kursusliste - andet administrativt hovedkontor (Parma i aftale)... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Italiensk,Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Brno University of Technology

Formålet med undersøgelsen er at nå frem til en balance mellem teoretiske og eksperimentelle færdigheder og anvendelse af de generelle procedurer inden for kemi og fødeva ... [+]

Kemi og teknologi af levnedsmidler

Forkortelse: DKAP_CHTP

Kursusniveau: Doktorale

Fakultet: Fakultet for Kemi

Akademisk år: 2019/2020

En titel tildelt: Ph.D.

Kvalifikation tildelt: Ph.D. i feltet "Kemi og teknologi af fødevarer"

Kvalifikationsniveau: Doktorand (3. cyklus)

Specifikke adgangskrav:

Kandidatuddannelsen i kemiteknik, fødevarekemi eller andre kemiske specialer, der er optjent på universitetets fakulteter, ikt-Prag eller landbrugsuniversiteter.

Nøgle læringsresultater:

Ph.D. Studerende og studierelateret forskning er fokuseret på erhvervelse og udvikling af teoretisk viden og eksperimentelle færdigheder inden for fødevarekemi og tekniske processer inden for fødevareproduktion, anvendt analytisk og fysisk kemi, mikrobiologi, biokemi og molekylærbioteknologi. Undersøgelsen er designet i overensstemmelse med udviklingen af ​​fødevarevidenskab og fødevareteknologi og andre grundlæggende og anvendte specialiseringer.... [-]

Tjekkiet Brno
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queen's University Belfast

Forskningsstrategier ... [+]

Forskningsstrategier

[-]
Det Forenede Kongerige Belfast
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
Free University of Bozen-Bolzano

Formålet med denne internationale ph.d. Programmet er at træne en ny generation af globalt anerkendte forskere til at anvende teknikker og bioteknologi til fødevareforarb ... [+]

Formålet med denne internationale ph.d. Programmet er at træne en ny generation af globalt anerkendte forskere til at anvende teknikker og bioteknologi til fødevareforarbejdning ved at give dem mulighed for at overføre og udveksle viden med nationale og internationale forskningscentre og brancher.

kursus beskrivelse

Det treårige program fokuserer primært på forskning vedrørende primær fødevareproduktion, opstilling og ledelse samt validering af fødevareprocesser og anvendelse af omics teknikker til tilstand og karakterisering af fødevareforarbejdning og fødevareprodukter med særlig vægt på fermenterede fødevarer. De vigtigste træk ved ph.d. er en tværfaglig videnskabelig tilgang og deltagelse af internationalt anerkendte forskere på den videnskabelige komité.... [-]

Italien Bolzano
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk