PHDSTUDIES.DK

Fjernundervisning Fødevarevidenskab -programmer, Søg efter den bedste Fødevarevidenskab programmer her! - Fødevarevidenskab

Fjernundervisning Fødevarevidenskab -programmer, Søg efter den bedste Fødevarevidenskab programmer her! - Fødevarevidenskab

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og distribution. De studerer human ernæring, fødevarer kemi, mikrobiologi, og menneskers sundhed og sikkerhed.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Fjernundervisning Fødevarevidenskab Programmer: Søg her for Fødevarevidenskab -programmer. Få alle skole og Fjernundervisning Fødevarevidenskab oplysninger directely, spare tid og kontakte Fødevarevidenskab indlæggelser her!

1 Results in Fødevarevidenskab, Fjernundervisning

Ph.d. i Fødevarevidenskab

London South Bank University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år May 2019 Det Forenede Kongerige London + 2 mere

Vi fokuserer på globalt betragtet, teoretisk og anvendt forskning med virkelighedens virkninger. Vores undervisning er fuldt informeret af moderne forskning, og vores ekspertise styrkes af fremragende forskningsfaciliteter, der gør det muligt for både medarbejdere og studerende at foretage cutting-edge undersøgelser med det nyeste udstyr og faciliteter.