PHDSTUDIES

Fødevarevidenskab i Italien - Fødevarevidenskab-uddannelser i Italien Fødevarevidenskab

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Mad videnskaber er et fagområde, der fokuserer på den biologiske sammensætning af fødevarer samt de kemiske processer, der kræves for at skabe fødevarer. Ved at lære om fødevarer videnskaber, kan personer være parat til at skabe sikre og nærende fødevarer, der kan leveres sikkert hele verden.

Officielt kendt som Den Italienske Republik, er landet findes i Sydeuropa. Det officielle sprog er italiensk og den kulturelle rige hovedstad er Rom. Mange af verdens 's ældste universiteter er placeret i Italien, især universitetet i Bologna (grundlagt i 1088). Der er tre Superior forskerskoler med "universitet status ", tre institutter med status som ph.d. Colleges, som fungerer på kandidatniveau og post-graduate niveau.

Fødevarevidenskab i Italien - Tag din PhD i Italien. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

3 Resultater i Fødevarevidenskab, Italien Filter

International ph.d. i fødevareingeniør og bioteknologi

Free University of Bozen-Bolzano
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Formålet med denne internationale ph.d. Programmet er at træne en ny generation af globalt anerkendte forskere til at anvende teknikker og bioteknologi til fødevareforarbejdni ...

Læs mere

Ph.D. inden for madvidenskab

University of Parma
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
Italiensk
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Ph.D. inden for madvidenskab

Læs mere

Doktor i filosofi (ph.d.) i fødevarevidenskab

Selinus University of Science and Literature
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
Italiensk
Online

Forskning på dette område inden for fødevarevidenskab bør give data om, hvordan man kan give verdens befolkning sikker, nærende, velsmagende og overkommelig mad. Opnåelse af d ...

Læs mere