PHDSTUDIES

Fødevarevidenskab Nordamerika - Fødevarevidenskab-programmer Fødevarevidenskab Nordamerika

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Fødevarevidenskab programmer tilbyder en indersciplinary tilgang til studiet af mad og er fokuseret på løbende at forbedre kvaliteten af ​​fødevarer. Food videnskab og teknologi emner kan nævnes: animalske fødevarer, vegetabilske fødevarer, forarbejdning af fødevarer og kvalitetsstyring, mad analyse, emballage til fødevarer, mad produktudvikling.

De Forenede Stater er et stort land i det nordlige Amerika, ofte kendt som "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "staterne ". Det er også samler mere end 310 mio mennesker, der er verdens 's tredjestørste befolkning. Det omfatter tætbefolkede byer med vidtstrakte forstæder, og store, ubeboede og naturligt smukke områder på samme tid.

Fødevarevidenskab Nordamerika - Tag din Fødevarevidenskab Nordamerika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Fødevarevidenskab, Nordamerika Filter

Doktorgrad i Fødevarevidenskab

Universidad de Sonora
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Spansk
på universitet

Generel målsætning: At tilbyde en ramme for specialiseret akademisk uddannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomer og beslægtede ...

Læs mere