PHDSTUDIES

Fødevarevidenskab i Tjekkiet - Fødevarevidenskab-uddannelser i Tjekkiet Fødevarevidenskab

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

I fødevarevidenskab programmer studerende lærer de videnskabelige principper bag forarbejdning af fødevarer, opbevaring, emballering og distribution. De studerer human ernæring, fødevarer kemi, mikrobiologi, og menneskers sundhed og sikkerhed.

Tjekkiet i hjertet af Europa er nabo til Slovakiet, Østrig, Tyskland og Polen. Tjekkiske universiteter tilbyder mangeårige ry og interessante specialiseringer.

Fødevarevidenskab i Tjekkiet - Tag din PhD i Tjekkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Fødevarevidenskab, Tjekkiet Filter

Ph.D. inden for fødevarehygiejne og behandlingsteknologi

VFU University Of Veterinary And Pharmaceutical Sciences Brno
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokuseret studieprogram, der svarer til den nuværende videnskabstilstand og niveau og praksisens b ...

Læs mere

Ph.d. i kemi og teknologi af fødevarer

Brno University of Technology
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
30 Apr. 2021
Engelsk
på universitet

Formålet med undersøgelsen er at nå frem til en balance mellem teoretiske og eksperimentelle færdigheder og anvendelse af de generelle procedurer inden for kemi og fødevaretek ...

Læs mere

Ph.d. i Fødevarekemi og -analyse

University of Chemistry and Technology, Prague
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Formålet med undersøgelsen er at uddanne specialister med en dyb viden inden for fødevarekemi, fødevare- / fødevareanalyse og menneskelig ernæring - afspejler den nuværende mo ...

Læs mere

Ph.d. i Fødevareteknologi

University of Chemistry and Technology, Prague
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Hovedformålet med ph.d.-uddannelsen er at forberede kandidater med evnen til selvstændigt kreativt arbejde og dyb viden inden for fødevareteknologi og andre beslægtede emner. ...

Læs mere