PHDSTUDIES.DK

Fjernundervisning Fødevarevidenskab i Det Forenede Kongerige - Fødevarevidenskab -uddannelser i Det Forenede Kongerige Fødevarevidenskab

Fjernundervisning Fødevarevidenskab i Det Forenede Kongerige - Fødevarevidenskab -uddannelser i Det Forenede Kongerige Fødevarevidenskab

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Mad videnskaber bruger kemi, mikrobiologi, teknik og biokemi til at hjælpe producere varig, nærende, og let tilgængelig mad. Studere fødevarer videnskaber kan bidrage til at opnå en større forståelse af udviklingen af ​​fødevaresystemer og hvordan man kan skabe bæredygtige fødegrundlag for de kommende generationer.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Fjernundervisning PhD i Det Forenede Kongerige - Tag din Fjernundervisning PhD i Det Forenede Kongerige. Alle Fjernundervisning PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Results in Fødevarevidenskab, Det Forenede Kongerige, Fjernundervisning

Ph.d. i Fødevarevidenskab

London South Bank University
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 6 år May 2019 Det Forenede Kongerige London + 2 mere

Vi fokuserer på globalt betragtet, teoretisk og anvendt forskning med virkelighedens virkninger. Vores undervisning er fuldt informeret af moderne forskning, og vores ekspertise styrkes af fremragende forskningsfaciliteter, der gør det muligt for både medarbejdere og studerende at foretage cutting-edge undersøgelser med det nyeste udstyr og faciliteter.