Filter
PhD
Fiji Suva Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Suva - PhD-uddannelser i Suva PhD, Suva

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Fiji, officielt Republikken Fiji, er en ø land i Melanesien i det sydlige Stillehav omkring 1.100 nautiske miles nordøst for New Zealand 's North Island.

Suva er hovedstaden i Fiji og den 2. mest folkerige region med en medarbejderstaben på nær 100.000 indbyggere. Byen har flere universiteter og andre højere læreanstalter.

PhD Suva - Tag din PhD i Suva. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Fiji
Suva
Studietype
Hastighed
University of the South Pacific USP

Fakultet for Erhverv og økonomi tilbyder en doktor i filosofi (ph.d.) i de fleste discipliner undervist på postgraduate niveau. Studerende, der er interesseret i at gå fr ... [+]

Fakultet for Erhverv og økonomi tilbyder a læge i filosofi (ph.d.) I de fleste discipliner undervist på postgraduate niveau. Studerende, der er interesseret i at gå fra en kandidatuddannelse til ph.d.-studier, rådes til at kontakte Fakultet dekan. Adgangs- og uddannelsesbestemmelserne for doktorgrad i filosofi fremgår af USP 2017 Håndbog og Kalender.

[-]
Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk