close

Filtre

Se resultater

Filmvidenskab Rochester - Filmvidenskab-uddannelser i Rochester Filmvidenskab, Rochester

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge. Film er en af ​​verdens 's mest populære storytelling medier og er genstand for alvorlig akademisk undersøgelse på mange forskellige institutioner. Dette felt er en glimrende måde at lære mere om film teori, histor… Læs mere

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Film er en af ​​verdens 's mest populære storytelling medier og er genstand for alvorlig akademisk undersøgelse på mange forskellige institutioner. Dette felt er en glimrende måde at lære mere om film teori, historie og kritik.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Medway er i South East England. Det er et byområde ved kysten, og det var en væsentlig dockyard frem til 1984. Der er kun to videregående uddannelsesinstitutioner i området.

Filmvidenskab Rochester - Tag din PhD i Rochester. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
University for the Creative Arts
Canterbury , Det Forenede Kongerige +3 Mere

Ph.d.-kvalifikationstilbudet ved UCA udgør enten en traditionel forskningsgrad bestående af en original skriftlig afhandling eller for dem i praksisbaserede områder, en origin ... +

Ph.d.-kvalifikationstilbudet ved UCA udgør enten en traditionel forskningsgrad bestående af en original skriftlig afhandling eller for dem i praksisbaserede områder, en original skriftlig afhandling og yderligere kreativt arbejde. Ph.d. i kunst og design ved UCA har karakter af, at projektet eksplicit er studerende-ledet og primært stammer fra en studerendes ambitioner og ambitioner. -
PhD
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her