PHDSTUDIES

Filmvidenskab-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Ved at optjene en Ph.D., enkeltpersoner har en unik mulighed for at udvikle større færdigheder og viden i et enkelt område af akademisk koncentration. Med den rette viden og højt udviklede færdigheder, kandidater, der tjener en doktorgrad har en enorm mængde af muligheder foran dem.

Hvad er en Ph.D. i Film? I denne to-årigt program, lærer eleverne til at tænke over, hvordan film og film har påvirket hverdagen og kultur. Eleverne lærer om hands-on praksis, ved at deltage i seminarer og faglig udvikling workshops, ved at lytte til gæstetalere, og ved at studere teorier om biograf. Eleverne lærer historie og kritik, der er involveret i film og studere, hvordan film har påvirket kulturelle oplevelser og påvirket historie hele verden.

Modtagelse af en doktorgrad i Film kan være gavnligt for kandidater, da de udvider deres verdenssyn gennem linsen af ​​et kamera og lære at anvende det, de har studeret under vejledning af erfarne instruktører.

Omkostningerne ved at tjene en doktorgrad i filmen kan variere for hver enkelt elev og hans særprogram. Personer, der er interesseret i at tjene denne avancerede grad bør kontakte potentielle skoler direkte for at modtage up-to-date information om udgifterne til deres doktorgrad.

Studerende, der opgraderer med en ph.d. i Film har ofte mange beskæftigelsesmuligheder til rådighed for dem. Nogle kandidater vælger at slutte sig til fakultetet for en skole, gymnasium eller universitet og undervise enten film eller filmvidenskab. Andre kandidater kan vælge at arbejde for filmselskaber, museer eller historiske agenturer og bidrage til at arkivere og studere film. Andre vælger at starte deres egne filmselskaber og udvikle deres egne film.

Du er nødt til allerede har opnået en bachelor- og kandidatgrad for at starte din doktorgrad program. Hvis du er interesseret i at fremme din uddannelse og tjene din Ph.D. i Film, kan du komme i gang med det samme. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

3 Resultater i Filmvidenskab Filter

Ph.d. i film- og tv-studier

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Ph.d.-studiet omfatter en speciale, der giver et originalt bidrag til området film- og tv-studier om et emne valgt i samråd med institutformanden.

Læs mere

Forskning Grader (MPhil / PhD) i Film Studies

SOAS University of London
Master
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Center for Film- og Screenstudier inviterer ansøgninger om disciplinær og tværfaglig forskning i Film- og Screen Studies med særlig henvisning til Afrika, Asien og Mellemøsten ...

Læs mere

PG - Forskningsfilm, medier, musik og performance

University for the Creative Arts
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Ph.d.-kvalifikationstilbudet ved UCA udgør enten en traditionel forskningsgrad bestående af en original skriftlig afhandling eller for dem i praksisbaserede områder, en origin ...

Læs mere