PHDSTUDIES

Filosofi Afrika - Filosofi-programmer Filosofi Afrika

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Filosofi er en disciplin, der involverer kritisk tænkning og ræsonnement. Studerende, der studerer dette område kan udvikle en viden om og forståelse af livets spørgsmål og emner, samt ekstraordinære kritiske tænkning nyttigt i en række forskellige karriereveje, såsom erhvervslivet eller regeringen.

Selv hvis du vælger East Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, jord af Teranga eller Sydafrika, med sin brede muligheder for at suge i og tjene, forskning i Afrika vil være overvældende.

Filosofi Afrika - Tag din Filosofi Afrika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Filosofi, Afrika Filter

Ph.d. i filosofi

University of Johannesburg
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

For denne grad skriver de studerende en speciale under vejledning om et emne valgt i samråd med instituttet. Emnet skal være i overensstemmelse med de tilgængelige forelæsers ...

Læs mere

Phd i filosofi

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies i filosofi, dr.phil og Associate af videregående uddannelse i filosofi.

Læs mere