PHDSTUDIES

Filosofi Ontario - Filosofi-uddannelser i Ontario Filosofi, Ontario

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Filosofi er en undersøgelse, der involverer udvikle visdom og søger svar på forskellige liv spørgsmål. De, der studerer filosofi vinde ekspertise og erfaring, som hjælper dem med at bedst forstå, hvordan folk, både individuelt og kollektivt, find opfyldelse. Denne viden kan være nyttige for en karriere inden for sundhed, regeringen og informationsteknologi.

Canadierne lægger stor vægt på at lære, og har udviklet en første-satsen uddannelsessystem med høje standarder. Ikke alene Canada giver et sikkert, rent miljø, men det har konsekvent været rangeret som en af ​​verdens bedste steder at bo i form af livskvalitet ved FN.

Filosofi Ontario - Tag din PhD i Ontario. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Filosofi, Ontario Filter

Ph.d. i filosofi

McMaster University Faculty of Humanities
PhD
08 Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 år
English (Canada)
på universitet

McMasters doktorgradsprogram i filosofi tilbyder studiekurser, der fører til graden af ph.d. i filosofi. Programmet er designet, så de studerende hurtigt kan gå ind i spænding ...

Læs mere