PHDSTUDIES

Filosofi i Demokratiske Republik Congo - Filosofi-uddannelser i Demokratiske Republik Congo Filosofi

Den mest populære doktorgrad er dr.phil eller Ph.D. Ph.d og andre studieaktiviteter doktorgrader forbereder kandidatstuderende til at lancere nye planer, der føjer til den fælles videnbase af feltet. Kandidater til og indehavere af Ph.D. ofte søger erhverv, som professorer og forskere, men mange også gå videre til forskellige roller i de velgørende, offentlige og private sektor.

Filosofi er en undersøgelse, der involverer udvikle visdom og søger svar på forskellige liv spørgsmål. De, der studerer filosofi vinde ekspertise og erfaring, som hjælper dem med at bedst forstå, hvordan folk, både individuelt og kollektivt, find opfyldelse. Denne viden kan være nyttige for en karriere inden for sundhed, regeringen og informationsteknologi.

Studerende, der kan lide at lære om kultur-specifikke retter og underholdning kan nyde at gå i skole i Congo DRC (Zaire), som mad og musik er to af landets 's mest populære tidsfordriv. Hundredvis af forskellige etniciteter ringe til det land hjem, og fransk er den mest almindelige af de 242 talte sprog.

Filosofi i Demokratiske Republik Congo - Tag din PhD i Demokratiske Republik Congo. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Filosofi, Demokratiske Republik Congo Filter

Phd i filosofi

L’Université Catholique Du Congo
PhD
<
Fuldtid
Fransk
på universitet

På kandidatniveau, kan eleverne tilegne sig den kvaliteter kandidat of Advanced Studies i filosofi, dr.phil og Associate af videregående uddannelse i filosofi.

Læs mere