PHDSTUDIES

Filosofi i Hongkong - Filosofi-uddannelser i Hongkong Filosofi

Ph.d. kan variere afhængigt af institutionen og land, hvor den er tildelt. De fleste forskere forfølge en ph.d. grund af stærk motivation til at bidrage til den akademiske verden samt ægte nysgerrighed om deres valgte fagområde. 

 

For studerende, der ønsker at fremme deres færdigheder og viden om filosofi, er der en chance for at tage en 3-årig fuldtids ph.d. kursus. Det giver en bred viden på området med åbne kanaler til områder af interesse. Internationale studerende har mulighed for at få kvalitet færdigheder og ideer i filosofi fra alle dele af verden.

Hong Kong er en af ​​de to særlige administrative områder af People 's Kina, den anden er Macau.

Filosofi i Hongkong - Tag din PhD i Hongkong. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Filosofi, Hongkong Filter

Doktor i Filosofi (PhD)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
PhD
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Hong Kong Baptist University tilbyder to forskningsbaserede grader, nemlig Master of Philosophy (MPhil) & Doctor of Philosophy (PhD). ...

Læs mere

Ph.d. i filosofi

香港嶺南大學
PhD
<
Fuldtid
<
30&nbsp;-&nbsp;72 måneder
Engelsk
på universitet

Ved starten af det næste akademiske år har Institut for Filosofi i Lingnan mindst 12 fakultetsmedlemmer. Deres ekspertise dækker alle de vigtigste områder inden for filosofi, ...

Læs mere