PHDSTUDIES

Filosofi Santa Cruz de Tenerife - Filosofi-uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Filosofi, Santa Cruz de Tenerife

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Filosofi er et begreb, der bogstaveligt talt beskriver en kærlighed til visdom. Folk i dette område studere forskellige typer af spørgsmål og problemer vedrørende områder som eksistens, sind og fornuft. Akademiske emner kunne omfatte rationelle argumenter, præsentation og kritisk diskussion. Karriereveje kan omfatte, sundhed og erhvervslivet.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Filosofi Santa Cruz de Tenerife - Tag din PhD i Santa Cruz de Tenerife. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Filosofi, Santa Cruz de Tenerife Filter

Doktorgrad i filosofi (interuniversitet)

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
på universitet

Seks spanske universiteter (Universitetet i Alicante, Universitetet i Almeria, Universitetet i Castilla-La Mancha, Universidad de La Laguna Universitet, Zaragoza Universitet, ...

Læs mere

Doktorgrad i logik og filosofi for videnskab (interuniversitet)

Universidad de La Laguna
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Engelsk
på universitet

Doktorgrad i logik og filosofi for videnskab er et interuniversitetsprogram ved University of Salamanca og universiteterne A Coruña, La Laguna, Granada, Santiago de Compostela ...

Læs mere