PHDSTUDIES

Filosofi i Sydafrika - Filosofi-uddannelser i Sydafrika Filosofi

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Erhvervelse af en ph.d. i filosofi giver dig mulighed for at engagere sig i tankevækkende eksperimenter, ræsonnement om problemer, og kommer op med måder at løse problemer på en mere sofistikeret måde. Dette vil gøre dig til at løse et problem på den mest akkrediterede måde inden for den kortest mulige tid.

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Filosofi i Sydafrika - Tag din PhD i Sydafrika. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Filosofi, Sydafrika Filter

Ph.d. i filosofi

University of Johannesburg
PhD
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

For denne grad skriver de studerende en speciale under vejledning om et emne valgt i samråd med instituttet. Emnet skal være i overensstemmelse med de tilgængelige forelæsers ...

Læs mere