PHDSTUDIES

Filosofi Didsbury - Filosofi-uddannelser i Didsbury Filosofi, Didsbury

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Filosofi er et begreb, der bogstaveligt talt beskriver en kærlighed til visdom. Folk i dette område studere forskellige typer af spørgsmål og problemer vedrørende områder som eksistens, sind og fornuft. Akademiske emner kunne omfatte rationelle argumenter, præsentation og kritisk diskussion. Karriereveje kan omfatte, sundhed og erhvervslivet.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Filosofi Didsbury - Tag din PhD i Didsbury. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Filosofi, Didsbury Filter

Doktor i filosofi (ph.d.) eller kandidat i filosofi (MPhil)

Nazarene Theological College
PhD
Aug 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;72 måneder
Engelsk
på universitet

Specialiseringer omfatter kirkehistorie, Wesley-studier / Wesleyansk tradition, kristen teologi, Det gamle testamente / Andet tempel / inter-testamentale studier, Det nye test ...

Læs mere