PHDSTUDIES

Filosofi Loma Linda - Filosofi-uddannelser i Loma Linda Filosofi, Loma Linda

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Filosofi er et begreb, der bogstaveligt talt beskriver en kærlighed til visdom. Folk i dette område studere forskellige typer af spørgsmål og problemer vedrørende områder som eksistens, sind og fornuft. Akademiske emner kunne omfatte rationelle argumenter, præsentation og kritisk diskussion. Karriereveje kan omfatte, sundhed og erhvervslivet.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

Filosofi Loma Linda - Tag din PhD i Loma Linda. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Filosofi, Loma Linda Filter

Doktor i filosofi inden for rehabiliteringsvidenskab

Loma Linda University School of Allied Health Professions
PhD
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Dette program er designet til at omfatte mange af rehabiliteringsyrkerne og giver kvalificerede kliniske fagfolk mulighed for at forberede sig på karriere inden for uafhængig ...

Læs mere