PHDSTUDIES

Filosofi Santa Cruz - Filosofi-uddannelser i Santa Cruz Filosofi, Santa Cruz

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Filosofi er en disciplin, der involverer kritisk tænkning og ræsonnement. Studerende, der studerer dette område kan udvikle en viden om og forståelse af livets spørgsmål og emner, samt ekstraordinære kritiske tænkning nyttigt i en række forskellige karriereveje, såsom erhvervslivet eller regeringen.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Santa Cruz ligger i Santa Cruz County, Californien, USA. Talrige bemærkelsesværdige højere læreanstalter tjener byen. En moderne havforskning facilitet også tjener byen.

Filosofi Santa Cruz - Tag din PhD i Santa Cruz. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Filosofi, Santa Cruz Filter

FILOSOFI

University of California Santa Cruz
PhD
Sep 2021
Engelsk

Kandidatplanen dækker et sæt bredde krav designet til at give både en fælles oplevelse, hvorpå studerende kan bygge deres individuelle projekter, og en fælles ramme, inden for ...

Læs mere