PHDSTUDIES

Finans og økonomi Asien - Finans og økonomi-programmer Finans og økonomi Asien

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

En MSc i Finance and Economics vil give den studerende evnen til at øge hans / hendes økonomiske forståelse sammen med en dybere forståelse i området for finansiering. Det er et glimrende valg som en postgraduate program, hvis du har planer om begynder en karriere i en finansiel institution eller industri.

Studerende, der gennemfører en del af deres uddannelse i Asien vokser i antal. I øjeblikket, det andet og det tredje største økonomier er i Asien. Uden begrænsning, har eleverne beskrev deres tid i Asien som den bedste oplevelse af deres liv. I dag er tre af de fire mest befolkede lande i verden er i Asien: Kina, Indien og Indonesien.

Finans og økonomi Asien - Tag din Finans og økonomi Asien. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Finans og økonomi, Asien Filter

Læge i økonomi

Xiamen University - Wang Yanan Institute for Studies in Economics
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

De internationale doktorgradsprogrammer i økonomi og finansiering på WISE

Læs mere