PHDSTUDIES

Finans- og bankvirksomhed Afrika - Finans- og bankvirksomhed-programmer Finans- og bankvirksomhed Afrika

Optjening en Ph.D. kræver udvidet undersøgelse og intens mental anstrengelse. En ph.d. er en akademisk undersøgelse, hvor du koncentrerer i fire til seks år efter, at få din kandidatgrad, og det fører, hvis det lykkes, til en ph.d.-grad, den højeste akademiske grad.

Finans og bank programmer dækker et væld af emner at forberede eleverne til at arbejde i indenlandske eller internationale finansielle institutioner. Typiske klasser er bankinstrumenter, regnskab, business matematik, juridiske miljø af business og business kommunikation.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Finans- og bankvirksomhed Afrika - Tag din Finans- og bankvirksomhed Afrika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Finans- og bankvirksomhed, Afrika Filter

Phd i bank og finans

Igbinedion University, Okada
PhD
Mar 2021
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Igbinedion universitet Okada var den første private universitet i Nigeria med registreringsattest No. 001 præsenteret for grundlæggeren / indehaver og det ærede kansler, Sir ( ...

Læs mere