PHDSTUDIES

Finans- og bankvirksomhed Europa - Finans- og bankvirksomhed-programmer Finans- og bankvirksomhed Europa

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

En uddannelse i finans-og banksektoren kan føre til en række karrierer i finansieringen industrien. Programmer kan fokusere på reklame og markedsføring, regnskabsprincipper, udlån standarder, kredit rapportering, business kommunikation og pensionering investere.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Finans- og bankvirksomhed Europa - Tag din Finans- og bankvirksomhed Europa. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Finans- og bankvirksomhed, Europa Filter

Ph.D. i finans og bankvirksomhed

Kadir Has University
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
01 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Kadir Has University Finance og Banking Doctoral (Ph.D.) Programmet tjener personer, der er interesseret i at forfølge en karriere i økonomi, enten som akademiker på universit ...

Læs mere