PHDSTUDIES

Finans- og bankvirksomhed i Tyrkiet - Finans- og bankvirksomhed-uddannelser i Tyrkiet Finans- og bankvirksomhed

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

En uddannelse i finans-og banksektoren kan føre til en række karrierer i finansieringen industrien. Programmer kan fokusere på reklame og markedsføring, regnskabsprincipper, udlån standarder, kredit rapportering, business kommunikation og pensionering investere.

Tyrkiet, officielt Republikken Tyrkiet, er et transkontinentale land, som ligger for det meste på Anatolien i det vestlige Asien og på East Thrakien i det sydøstlige Europa. Mange tyrkiske universiteter (både offentlige og private) deltager i paneuropæiske udvekslingsprogrammer for studerende (Socrates, Erasmus og lignende). Nogle har også aftaler med ikke-europæiske universiteter, også.

Finans- og bankvirksomhed i Tyrkiet - Tag din PhD i Tyrkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Finans- og bankvirksomhed, Tyrkiet Filter

Ph.D. i finans og bankvirksomhed

Kadir Has University
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
4 år
01 Jun 2020
Engelsk
på universitet

Kadir Has University Finance og Banking Doctoral (Ph.D.) Programmet tjener personer, der er interesseret i at forfølge en karriere i økonomi, enten som akademiker på universit ...

Læs mere