PHDSTUDIES

Finans Afrika - Finans-programmer Finans Afrika

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Finance er den pågældende forvaltning af penge disciplin og omfatter personlige, virksomhedernes og de offentlige finanser. Selvom normalt forbundet med aktiver og gæld i form af investeringer bank, finans indeholder også andre specialer som regnskabs- og pensionering planlægning.

Mange programmer i Afrika finder sted i en meget usædvanlig kulturelle og fysiske miljø, end de fleste studerende er bekendt med i de gode gamle dage. Komme til at kende til at tilpasse sig denne levevilkår er en del af sjov og udfordringen bor der. Udfordringen er intellektuelle, følelsesmæssige og fysiske.

Finans Afrika - Tag din Finans Afrika. Få alle PhD program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Finans, Afrika Filter

Ph.d. i økonomi

University of Johannesburg
Sydafrika, Johannesburg
PhD
01 Jan 2020
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kandidaten skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, fortolkning, forståelse og anvendelse af et emne inden for det bredere felt af finansiering. ...

Læs mere

Phd i bank og finans

Igbinedion University, Okada
Nigeria, Benin City
PhD
01 Mar 2020
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Igbinedion universitet Okada var den første private universitet i Nigeria med registreringsattest No. 001 præsenteret for grundlæggeren / indehaver og det ærede kansler, Sir ( ...

Læs mere