PHDSTUDIES

Finans i Canada - Finans-uddannelser i Canada Finans

En ph.d., også kendt som en dr.phil grad, er en doktorgrad tildeles af et universitet til det akademiske, der har opfyldt alle nødvendige kvalifikationer og kan nu betragtes som en læge i hans eller hendes akademiske felt.

Finance er den pågældende forvaltning af penge disciplin og omfatter personlige, virksomhedernes og de offentlige finanser. Selvom normalt forbundet med aktiver og gæld i form af investeringer bank, finans indeholder også andre specialer som regnskabs- og pensionering planlægning.

Hvis du tænker på alle højere uddannelser, der vil påvirke dit liv positivt og giver dig samtidig praktisk viden og færdigheder, så Canada 's uddannelsessystem er, hvad du har brug for. Rejsen til Canada for din uddannelse vil gøre dig værdsætte kreativitet og innovation af foredragsholderne i disse højere læreanstalter.

Finans i Canada - Tag din PhD i Canada. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Finans, Canada Filter

Telfer School of Management
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vi deler med vores studerende den ekspertise af vores forskere, deres omfattende netværk og deres partnerskaber med organisationer i lokale, nationale og internationale erhver ...

Læs mere