Filter
PhD
Det Forenede Kongerige Studietype: alle Hastighed: alle

Finans i Det Forenede Kongerige - Finans-uddannelser i Det Forenede Kongerige Finans

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Finance er studiet af penge forvaltning, og omfatter alt fra personlige opsparing ledelse til regnskab for investment banking. En finansiel studerende kan vælge at specialisere sig i et delfelt ligesom pensionering planlægning eller erhvervsinvesteringerne, eller måske holde deres uddannelse generelt med en oversigt over alle områder inden for finansiering.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Finans i Det Forenede Kongerige - Tag din PhD i Det Forenede Kongerige. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
PhDFinans
Andre studiemuligheder i Europa

1 Resultater i Finans, Det Forenede Kongerige

Grader
Sted
Det Forenede Kongerige
Studietype
Hastighed
Andre muligheder inden for dette studieområde:
SOAS University of London

Graduate studerende i ph.d. program for finans- og ledelsesstudiet mod University of London Ph.D. For at blive betragtet som ph.d. program i økonomi eller ledelse studere ... [+]

Forskningsgrader i økonomi og ledelse

Tilstedeværelsesform: Fuldtid eller Deltid

Graduate studerende i ph.d. program for finans- og ledelsesstudiet mod University of London Ph.D.

For at blive betragtet som ph.d. program i økonomi eller ledelse studerende skal allerede have gennemført en god kandidatuddannelse i en relevant disciplin og er blevet tildelt høje kvaliteter. De skal også indsende et indledende forskningsforslag, der viser en egnethed til akademisk forskning.

Den fuldtids Ph.D. Programmet kræver normalt tre års studier i London.

Struktur

Studerende i ph.d. program studere avancerede kurser og udføre forskning for deres speciale. De arbejder tæt sammen med deres vejleder fra økonomi- og ledelsesskolen og også med andre fakultetets medlemmer og ph.d. studerende.... [-]

Det Forenede Kongerige London
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk