PHDSTUDIES.DK

PhD Vaasa - PhD-uddannelser i Vaasa PhD, Vaasa

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Den formel videregående uddannelsessystem Finland er det 7-3-2-2 mønster. Universitetet tager to år i erhvervsmæssig eller teknisk uddannelse og endelig to år pre-videregående uddannelse. Finland har også flere offentlige såvel som private universiteter, der har aktiveret adgang til videregående uddannelse for studerende.

Vaasa city hviler i Finlands vestkyst. Byen har mere end 60.000 indbyggere, og de fleste dem arbejder i byens industrier. Vaasa Byen har 3 centrale universiteter.

PhD Vaasa - Tag din PhD i Vaasa. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

resultater fundet Filter

Ph.d.-program i samfundsvidenskab

University of Vaasa
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Finland Vaasa

Studerende i ph.d.-programmet for samfundsvidenskab fuldfører en ph.d.-studerende, cand.sc. (Admin.), Grad eller doktor i filosofi i kommunikationsstudier. Programmet er tværfagligt og har til formål at uddanne eksperter fra eksperter og uafhængige forskere til stillinger specielt i den offentlige sektor, men også i den private sektor og for andre samfundsaktører.

Doktorgradsprogram i Business Studies

University of Vaasa
på universitet Fuldtid 4 år Januar 2020 Finland Vaasa

Doktorsprogrammet i Business Studies producerer læger of science i business administration eller økonomi for krævende ekspert og ledelsesroller. University of Vaasa er en af ​​Finlands ældste erhvervsuddannelsesinstitutioner, og universitetets erhvervsfaglige fakultet har en lang tradition for international uddannelse på højt kaliber.

Doktorsuddannelse i teknisk videnskab

University of Vaasa
på universitet Fuldtid 4 find din doctor juris Januar 2020 Finland Vaasa

Ph.d.-programmet dækker alle forskningsområder under Det Tekniske Fakultet ved University of Vaasa . Ph.d.-uddannelsen producerer læger of science in technology (ph.d.), doktorer for videnskab i erhvervsøkonomi (ph.d.) og doktorer i filosofi. Ph.d.-uddannelsens mål er at uddanne højt kalibereksperter, der er i stand til selvstændigt forskningsarbejde til serviceindustrien, det økonomiske liv, universitetsverdenen og andre organisationer.

Ph.d.-program

Hanken School of Economics
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Finland Helsinki Vaasa + 1 mere

Hanken Ph.d.-programmet svarer til fire års fuldtidsstudier, hvor du udarbejder en ph.d.-afhandling (180 point) og afslutter 60 ECTS-point.