$close

Filtre

Se resultater

Flyteknologi-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En doktor i filosofi er en af ​​de højeste akademiske præmier til rådighed på de fleste universiteter. Anvendelsen af ​​filosofi refererer til en visdomskærlighed i modsætning til det akademiske fagområde. De fleste ph.d.-uddannelser tager tre år at afslutte. Hvad er en ph.d. i luftfartsteknologi? Det er et forskningsbaseret akademisk program fokuseret på luftfartsteknologiens p… Læs mere

En doktor i filosofi er en af ​​de højeste akademiske præmier til rådighed på de fleste universiteter. Anvendelsen af ​​filosofi refererer til en visdomskærlighed i modsætning til det akademiske fagområde. De fleste ph.d.-uddannelser tager tre år at afslutte.

Hvad er en ph.d. i luftfartsteknologi? Det er et forskningsbaseret akademisk program fokuseret på luftfartsteknologiens principper, teorier og metoder. Nogle programmer kan se på design af rumfartøjer, jetmotorer og fly. Ofte bruger doktorgradsprogrammer en blanding af workshops, forskningsprojekter, forelæsninger og diskussioner for at hjælpe eleverne med at lære sig passende. En prøve af kursdeltagerne må muligvis omfatte aerodynamik og fremdrift, beregningsfluidedynamik, rummissionsdesign, rydning af orbitalaffald og raketfremdrivning.

Studerende, der er interesseret i en karriere inden for luftfartsteknologi, nyder godt af denne uddannelse, fordi den bygger stærke forsknings-, kommunikations- og ledelsesmæssige færdigheder. Selvfølgelig er disse evner efterspurgt af mange arbejdsgivere og kan endog positivt påvirke deltagernes privatliv.

Udgifterne til et uddannelsesprogram kan påvirkes af skolen, landet, programmet og varigheden. Fordi der er så mange faktorer, vil ansøgere bedst kunne tjene ved at kontakte et universitet direkte for eventuelle opgørelser.

Mange ph.d.-uddannelser fører til akademiske karriere som professorer eller forskere. Studerende luftfartsteknik kan også medføre disse typer karriereveje. Men kandidater kunne også have andre valg. De kan muligvis fortsætte med at blive luftfartsspecialister, flydesignere, flyvekoordinatorer, softwareudviklere og luftfartsteknologier.

Hvor kan du tage kurser mod en ph.d. i luftfartsteknologi? Universiteter over hele verden kan have både online og on-campus programmer, der passer til dine behov. Hvis du vil lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Atlântica - Instituto Universitário
Barcarena, Portugal

cyklus i flyets strukturelle integritet sigter mod at imødekomme behovene på det nuværende arbejdsmarked i luftfartsområdet og sigter mod at uddanne fagfolk med avancerede fæ ... +

cyklus i flyets strukturelle integritet sigter mod at imødekomme behovene på det nuværende arbejdsmarked i luftfartsområdet og sigter mod at uddanne fagfolk med avancerede færdigheder og viden inden for ingeniørmekanik, materialer og luftfart, der er afgørende for udøvelsen af luftfartsvedligeholdelsesaktiviteter , en branche i ekspansion i Portugal. -
PhD
Fuldtid
3 år
Portugisisk, Engelsk
på universitet