close

Filtre

Se resultater

Forbrugeradfærd-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

For at opnå en ph.d. skal eleverne først gennemføre et kandidatuddannelse og derefter færdiggøre kravene til ph.d.-uddannelsen. Ofte er en afhandling eller en afhandling af originalt arbejde nødvendigt for tildeling af ph.d.-graden. Målet med de fleste programmer er at hjælpe eleverne med at udvikle en bred videnbase om et bestemt emne. Hvad er en ph.d. i forbrugeranliggender? Dette prog… Læs mere

For at opnå en ph.d. skal eleverne først gennemføre et kandidatuddannelse og derefter færdiggøre kravene til ph.d.-uddannelsen. Ofte er en afhandling eller en afhandling af originalt arbejde nødvendigt for tildeling af ph.d.-graden. Målet med de fleste programmer er at hjælpe eleverne med at udvikle en bred videnbase om et bestemt emne.

Hvad er en ph.d. i forbrugeranliggender? Dette program søger at hjælpe kandidater med at opbygge en ekspertise inden for forbrugerbeskyttelse og empowerment. Kursusarbejdet udføres under ledelse af erfarne professorer og rådgivere og kan omfatte forelæsninger, seminarer, webinarer, uafhængig forskning, feltarbejde og rejser. Studieretninger kan omfatte detailhandel, beklædning, kommunikation, forbrugerpraksis og markedsføring.

I dette program udvikler lærde færdigheder inden for forskning og kritisk tænkning, hvilket kan være vigtigt både i det personlige og faglige liv. De kan også få en dybere forståelse af forbrugerbeskyttelseslovgivningen, så de kan være effektive talsmænd for positive forandringer på markedet.

Interesserede elever opfordres til at undersøge individuelle universiteter for at lære mere om omkostninger, gebyrer og udgifter til dette program. Undervisning og andre udgifter varierer fra land til land, program til program og skole til skole.

Lærere, der har fået en ph.d. i forbrugeranliggender, har ofte en bred vifte af muligheder på mange forskellige områder. De kan muligvis finde arbejde som professorer på et universitet, som ledere i detailbranchen, som marketingeksperter for store virksomheder, som journalister til branchebublikationer og som konsulenter på bestyrelser for offentlige myndigheder. Kandidater kan også være efterspurgte som lærere, forelæsere, marketingfolk, regionale ledere og redaktører.

En ph.d. i forbrugeranliggender er et populært program, der tilbydes gennem mange universiteter i en række lande. Programmer er tilgængelige både online og i klasseværelser eller i en blanding af de to valg. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
ESPM
Sao Paulo, Brasilien

The Graduate Programme i Kommunikation og snæver forstand Forbruger Practices ESPM (PPGCOM ESPM) begyndte i 2006 med det akademiske masteruddannelsen og havde en doktorgrad ku ... +

The Graduate Programme i Kommunikation og snæver forstand Forbruger Practices ESPM (PPGCOM ESPM) begyndte i 2006 med det akademiske masteruddannelsen og havde en doktorgrad kursus godkendt i 2012. Det sigter mod at uddanne professorer og ledende forskere med ekspertise i nationale og internationale operationer, i stand til at udføre og lede forskningsaktiviteter, vejledning og uddannelse inden for kommunikation og forbrug. Dens fakultetet og de studerende har intellektuel produktion værdiansættes til maksimalt niveau af CAPES. -
PhD
Deltid
Portuguese (Brazil)
Mar 2021
på universitet

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her