Filter
PhD
Forenede Arabiske Emirater Sharjah Studietype: alle Hastighed: alle

PhD Sharjah - PhD-uddannelser i Sharjah PhD, Sharjah

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Uddannelse i de Forenede Arabiske Emirater har sine fordele: sol, hav, sand, skattefrie indtjening efter endt uddannelse, og nogle af de bedste universiteter i Golfen region.In desuden en række højt klassificeret universiteter baseret i andre lande har filial campusser i UAE.

Sharjah er en kystby i De Forenede Arabiske Emirater. Byen er meget kendt for sine gymnasier og er især vestlige fokuserede uddannelser og gymnasier.

PhD Sharjah - Tag din PhD i Sharjah. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Forenede Arabiske Emirater
Sharjah
Studietype
Hastighed
American University of Sharjah

Ph.d. i ingeniørfag - Engineering Systems Management (PhD ESM) vil hjælpe med at producere den næste generation af førende akademikere og industrieksperter på de forskell ... [+]

Ph.d. i ingeniørfag - Engineering Systems Management (PhD ESM) vil hjælpe med at producere den næste generation af førende akademikere og industrieksperter på de forskellige områder af ESM. Programmet behandler grundlæggende forskningsproblemer af national og global betydning for det 21. århundrede, centreret om fire koncentrationsområder:

Supply Chain Management (SCM)Bæredygtig byggeprojektledelseSmart Cities ManagementEngineering Management

ESM ph.d.-studerende arbejder med AUS ingeniørfakultet i spidsen for deres fagområder, engageret i en bred vifte af discipliner og hylder fra nogle af verdens bedste universiteter. Fakultetets engagement i forskning, i samarbejde med andre akademiske institutioner og store industri- og regeringsorganisationer, skaber et ideelt miljø for kandidater til at erhverve banebrydende viden og dyrke deres egne forskningsinteresser.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Sharjah
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk