PHDSTUDIES

Deltid Handelsstudier i Cypern - Handelsstudier -uddannelser i Cypern Handelsstudier

En ph.d. er en forkortelse for Doctor of Philosophy. Denne grad er en post graduate-program leveres til et højt niveau elev forsker, der har gjort dybt forskning på et bestemt område eller emne.

Forretningsservice undersøgelser giver grundlæggende læring for studerende, der ønsker at arbejde i nogle kapacitet af erhvervslivet. Findes på universiteter og handelshøjskoler over hele verden, vil de studerende lære business basics såsom økonomi og ledelse. 

Cypern, officielt Republikken Cypern er en ø land i den østlige Middelhav. Cypern er den tredjestørste og tredje mest folkerige ø i Middelhavet, og en medlemsstat i Den Europæiske Union.

Deltid PhD i Cypern - Tag din Deltid PhD i Cypern. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Handelsstudier, Cypern Filter

Phd i business administration (med en koncentration i markedsføring, organisatorisk adfærd eller iværksætteri)

Eastern Mediterranean University Faculty of Business and Economics
PhD
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Den Business Administration ph.d.-program indrømmer studerende, der er interesseret i at forfølge forskning hovedsageligt i områder relateret til markedsføring, menneskelige r ...

Læs mere

PhD i Business Administration

European University Cyprus
PhD
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Dette er et program designet til højt motiverede studerende, der ønsker at erhverve avanceret forskning og intellektuelle (analytiske) færdigheder inden for business administr ...

Læs mere