PHDSTUDIES

Deltid Handelsstudier i Iran - Handelsstudier -uddannelser i Iran Handelsstudier

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Folk, der tjener en ph.d. i Business, Økonomi og administration typisk gå på at undervise på universiteter eller statistisk forskning for store organisationer. Desuden alle med en ph.d.-grad har ret til at blive behandlet som "Dr. "

Iran eller Persien, officielt Den Islamiske Republik Iran, er et land i det vestlige Asien. Iran er omgivet mod nord af Armenien, Aserbajdsjan og Turkmenistan.Ifølge Webometrics Ranking of World Universities, er de top-ranking universiteter i landet universitetet i Teheran (468. verdensplan),

Deltid PhD i Iran - Tag din Deltid PhD i Iran. Alle Deltid PhD program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Handelsstudier, Iran Filter

Ph.d. i iværksætteri

University of Tehran, Kish International Campus
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Ph.D. Programmet for iværksætteri på UTKIC fokuserer på at træne eleverne til at skabe den sociale og økonomiske værdi ved at udvikle kerneegenskaber ved idégenerering, muligh ...

Læs mere