PHDSTUDIES

Deltid Handelsstudier Oceanien - Handelsstudier -programmer Handelsstudier Oceanien

Krav til ph.d.-uddannelsen indebærer ofte den studerende allerede har fået en kandidatuddannelse. Derudover skal der indsendes en afhandling eller en disputats primært består af originale akademisk forskning. I nogle lande kan dette arbejde engang behøver at blive forsvaret foran et panel.

Forretningsservice studier er en akademisk program, der er designet til studerende, der ønsker at lære mere om, hvordan virksomheder drives. Kurserne kan omfatte mere generelle emner eller mere specifikke dem til at hjælpe med at forberede de studerende til en bestemt karriere.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Deltid Handelsstudier Oceanien - Tag din Handelsstudier Oceanien. Få alle Deltid Handelsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Handelsstudier, Oceanien Filter

Doctor of Business Leadership

Australian Graduate School of Leadership
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
Online

Doctor of Business Leadership (DBL) er designet til at forberede seniorledere til mere effektivt at påtage sig det overordnede ledelsesansvar inden for en betydelig organisati ...

Læs mere

Læge i filosofi

University of Technology Sydney
PhD
Feb 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4&nbsp;-&nbsp;8 år
på universitet

Ph.d. er et universitet-dækkende grad, der indebærer en intens periode med overvåget studier og forskning. Graden af ​​Doctor of Philosophy tildeles ansøgere, der har lavet en ...

Læs mere