PHDSTUDIES

Deltid Handelsstudier Johannesburg - Handelsstudier -uddannelser i Johannesburg Handelsstudier , Johannesburg

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Folk, der tjener en ph.d. i Business, Økonomi og administration typisk gå på at undervise på universiteter eller statistisk forskning for store organisationer. Desuden alle med en ph.d.-grad har ret til at blive behandlet som "Dr. "

Et land, der ligger til den sydlige spids af Afrika, Sydafrika, har en rig kultur, som du aldrig vil få nok af, mens touring eller studerer her. De sprog her omfatter Afrikaner og engelsk samt hollandsk. Den campus liv af det enorme sydafrikanske Universitet, Johannesburg eller noget andet universitet vil blive sind blæser. Du vil elske at interagere med Bantuerne her og det tropiske klima i regionen.

Johannesburg Byen er den største kilde til guld og diamanter i det sydlige Afrika. Det er grundlaget for Sydafrikas forfatningsdomstol og er den største og rigeste by i Gauteng-provinsen. Det er hjemsted for University of Johannesburg.

Deltid Handelsstudier Johannesburg - Tag din Handelsstudier i Johannesburg. Få alle Handelsstudier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Handelsstudier, Johannesburg Filter

Ph.d. i forretningsadministration

University of Johannesburg
PhD
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Den studerende skal udvikle anvendte kompetencer og praktiske færdigheder i mestring, fortolkning, forståelse og anvendelse af forretningsstyringsprincipper, der kulminerer me ...

Læs mere