PHDSTUDIES

Forstvæsen-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

En ph.d. er også kendt som en doktorgrad i filosofi, eller doktorgrad. Men det betyder ikke nødvendigvis, at filosofien var fagområde. Studerende kan tjene en ph.d. i stort set alle fag. En ph.d. er en mere avanceret grad end en bachelor-eller kandidatgrad. Det er kulminationen på mange års studier, og angiver det højeste niveau af akademisk præstation. De fleste ph.d.-studerende skal udfylde en ph.d.-afhandling, der viser de har gjort enestående indsats på området, som regel gennem original forskning.

Hvad er en ph.d. i skovbrug? Denne type af graden tildeles til en studerende, der er blevet en ekspert i skovbrug eller skov økologi. Programmet kan omfatte en lang række avancerede videnskab kurser med særlig vægt på botanik, biologi og økologi. Kurser såsom skov genetik, skov træ avl og træ fysiologi kan fokusere på de fysiske og genetiske aspekter af et træ.Andre kurser, såsom Økoinformatik og vækst skov, bevarelse og landskabsforvaltning samt skovbrug og skov økologi kan udforske de konkurrerende behov i skoven industri og miljøbevarelse.

Færdiggørelse en ph.d. tager dedikation og hårdt arbejde, og de studerende, der opnår denne skelnen kan skille sig ud fra deres jævnaldrende på jobansøgninger og i den professionelle arena. Optjening en ph.d. i skovbrug kan føre til nye jobmuligheder og mulighed for at deltage i spidsen af ​​feltet.

Studerende, der er interesseret i en ph.d. i Skovbrug bør kontakte potentielle universiteter direkte at lære mere om de omkostninger og krav i programmerne. Undervisningen vil variere afhængig af institutionen.

Mange studerende, der opnår en ph.d. vælger at forblive i akademikere.De kan tilslutte gymnasier og universiteter som fuldtidsansatte professorer og forskere, at dele deres ekspertise med graduate og studerende, som de fortsætte med at fremme viden på området. Andre kandidater kan finde arbejde i offentlige og private skovbrug selskaber som konsulenter eller ledere af forskerhold. Nogle kandidater kan tilslutte regeringskontorer dedikeret til forvaltning af naturressourcerne.

Studerende, der brænder for skovbruget vil finde mange spændende ph.d.-programmer, der passer til deres interesse. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

4 Resultater i Forstvæsen Filter

Ph.d. i bjerg miljø og landbrug

Free University of Bozen-Bolzano
PhD
Okt 2021
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Formålet med denne ph.d. Programmet er at uddanne en ny generation af forskere - kyndige og yderst konkurrencedygtige - hvem kan bidrage deres arbejde til videnskabelig forskn ...

Læs mere

Phd i skovbrug

Northern Arizona University
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Du vil være forberedt på offentlig eller privat ressource management eller et relateret karriere i forskning og uddannelse. Vores særlige fokus på de problemer og muligheder i ...

Læs mere

Officielle ph.d.-program i land- og skovbrug forskning

Universidade da Coruña
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;5 år
Spansk
på universitet

Ph.d.-uddannelsen i landbrug og skovbrug Forskning er et officielt universitetsuddannelse tværfaglig tilbyder studerende valget mellem en bred vifte af emner relateret til lan ...

Læs mere

Ph.d. i Emerging Technologies anvendt til Agroforestry Systems (TechAgro)

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
PhD
<
Fuldtid
<
4 år
Portuguese (Portugal)
på universitet

Mål - At træne læger med tværfaglig viden, der er i stand til at reagere på de nuværende udfordringer med tilstrækkelig brug og udvikling af nye teknologier i agroforestry-sys ...

Læs mere