close

Filtre

Se resultater

PhD Nancy - PhD-uddannelser i Nancy PhD, Nancy

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.Nancy er en by i departementet Meurthe-et-Moselle i det nordøstli… Læs mere

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Nancy er en by i departementet Meurthe-et-Moselle i det nordøstlige Frankrig. Det har mere end 100.000 indbyggere. Place Stanislas er placeret der. Nancy Byen har 2 universiteter, 1 polytekniske, og flere gymnasier.

PhD Nancy - Tag din PhD i Nancy. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
ICN Business School
Nancy, Frankrig

Deltag i vores strenge og udfordrende ph.d.-program og bidrager til udviklingen af kreativ og innovativ viden inden for forretning og ledelse i en international sammenhæng.

Deltag i vores strenge og udfordrende ph.d.-program og bidrager til udviklingen af kreativ og innovativ viden inden for forretning og ledelse i en international sammenhæng. -
PhD
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk, Fransk
15 Jun 2021
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her