Filter
PhD
Frankrig Nice

PhD Nice - PhD-uddannelser i Nice PhD, Nice

Ph.d. er en ph.d.-grad, specielt kaldes en "læge i filosofi " grad. Det er vildledende, fordi indehavere af en ph.d. ikke nødvendigvis filosoffer (medmindre de tjent deres grad i filosofi!). Det er sagt, ph.d. modtagere er i stand til at engagere sig i tankeeksperimenter, ræsonnere om problemer og løse problemer i avancerede måder.

Frankrig, officielt Den Franske Republik, er en enhedsstat semipræsidentielt republik ligger primært i Vesteuropa, med flere oversøiske regioner og territorier.

Som den 5. mest befolkede by i Frankrig, er Nice hjem for over 300, 000 indbyggere. Det er en top turistmål i Frankrig på grund af sin skønhed og klima. Byen har flere højere læreanstalter.

PhD Nice - Tag din PhD i Nice. Få alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

resultater fundet

Grader
Sted
Frankrig
Nice
Studietype
Hastighed
SDS - The Sustainable Design School

Du bliver uddannet til at blive designer inden for bæredygtig innovation og udvikle de nødvendige færdigheder til at drive kreativitet i et tværfagligt team. ... [+]

Du bliver uddannet til at blive designer inden for bæredygtig innovation og udvikle de nødvendige færdigheder til at drive kreativitet i et tværfagligt team.

Ph.d. - (3 år)Ph.d. i designLÆRE VED AT GØRE

På SDS udformes Design ved "doing" med en ansvarlig holdning til de store muligheder for bæredygtig udvikling. Virksomheder arbejder sammen med vores institution for at udvikle virkelige projekter af bæredygtig innovation. Projektgrupperne består af studerende fra hvert studieniveau med deres tværfaglige (arkitektur, design, teknik, markedsføring, samfundsvidenskab, ...) og multikulturelle baggrunde (internationale studerende).

NYE METODER

Designtænkning, sparsom innovation, vidensdesign, social innovation er nogle af vores pædagogiske metoder. Internationale udvekslingsperioder er også en væsentlig del af vores designuddannelse.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Engelsk
3 år
på universitet
Læs mere på dansk