close

Filtre

Se resultater

Deltid Generelle studier Bunbury - Generelle studier -uddannelser i Bunbury Generelle studier , Bunbury

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. For studerende, der er usikre på deres fremtidige karriere, kan udøvelsen af ​​programmer i generelle studier være af interesse. Generelle studier er brede ved design, hvilket betyder, at det er som en buffet af akademiske programmer, s… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

For studerende, der er usikre på deres fremtidige karriere, kan udøvelsen af ​​programmer i generelle studier være af interesse. Generelle studier er brede ved design, hvilket betyder, at det er som en buffet af akademiske programmer, så eleverne kan se, hvad der interesserer dem.

Australien har syv af de 100 institution for videregående uddannelse i verden! Australien sidder over den holder af Tyskland, Holland og Japan, hvilket placerer ottende i Universitas 2012 U21 Ranking af nationale videregående uddannelsessystemer.

Deltid Generelle studier Bunbury - Tag din Generelle studier i Bunbury. Få alle Generelle studier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Edith Cowan University
Joondalup, Australien +2 Mere

En doktor i filosofi (PhD) er en mulighed for at forfølge et emne, du brænder for på det højeste akademiske niveau.

En doktor i filosofi (PhD) er en mulighed for at forfølge et emne, du brænder for på det højeste akademiske niveau. -
PhD
Fuldtid
Deltid
8 semestre
Engelsk
27 Jul 2020
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her