close

Filtre

Se resultater

Deltid Generelle studier Mount Lawley - Generelle studier -uddannelser i Mount Lawley Generelle studier , Mount Lawley

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning. Typiske tilbud på associeret og bachelor niveau, programmer i generelle studier kan være ideel til studerende, der er skræmt, eller bare uvidende, af fokus for deres store. Generelle studier programmer berører ofte forskellige områder, fr… Læs mere

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Typiske tilbud på associeret og bachelor niveau, programmer i generelle studier kan være ideel til studerende, der er skræmt, eller bare uvidende, af fokus for deres store. Generelle studier programmer berører ofte forskellige områder, fra kunst og humaniora til erhvervslivet og videnskaben.

Australien har den tredje største antal udenlandske studerende i verden trods et fællesskab af 23 millioner alene. Disse er stærke akademiske akkreditiver, men australske institutioner er lige så højt rangeret som de byer, hus dem rundt om fædreland.

Deltid Generelle studier Mount Lawley - Tag din Generelle studier i Mount Lawley. Få alle Generelle studier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Edith Cowan University
Joondalup , Australien +2 Mere

En doktor i filosofi (PhD) er en mulighed for at forfølge et emne, du brænder for på det højeste akademiske niveau.

En doktor i filosofi (PhD) er en mulighed for at forfølge et emne, du brænder for på det højeste akademiske niveau. -
PhD PhD
Fuldtid
Deltid
8 semestre
Engelsk
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her