PHDSTUDIES

Generelle studier i Kenya - Generelle studier-uddannelser i Kenya Generelle studier

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

Typiske tilbud på associeret og bachelor niveau, programmer i generelle studier kan være ideel til studerende, der er skræmt, eller bare uvidende, af fokus for deres store. Generelle studier programmer berører ofte forskellige områder, fra kunst og humaniora til erhvervslivet og videnskaben.

Kenya betragtes som et af de lande i Afrika med deres top universitet er universitetet i Nairobi. Sidste år den kenyanske regering, opgraderede 15 institutter til fuldt universitetsniveau i et forsøg på at øge den studerendes adgang til disse universiteter.

Generelle studier i Kenya - Tag din PhD i Kenya. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Generelle studier, Kenya Filter

Unicaf University (ZM)
PhD
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet
Online

Ph.d.-uddannelsens mål er at forberede den næste generation af førende forskere. Ph.d.-uddannelsen er et uafhængigt selvstyret akademisk forskningsprogram, støttet af et team ...

Læs mere