PHDSTUDIES

Deltid Generelle studier Mellemamerika og Caribien - Generelle studier -programmer Generelle studier Mellemamerika og Caribien

En ph.d. eller Doctor of Philosophy er en akademisk postgraduate grad tildeles af universiteterne. Når man opnår en PhD han eller hun kan ofte blive omtalt som en læge.

For studerende, der er usikre på deres fremtidige karriere, kan udøvelsen af ​​programmer i generelle studier være af interesse. Generelle studier er brede ved design, hvilket betyder, at det er som en buffet af akademiske programmer, så eleverne kan se, hvad der interesserer dem.

Mellemamerika er den region i Nordamerika beliggende mellem den sydlige grænse i Mexico og den nordvestlige grænse Colombia i Sydamerika. Den består af Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica og Panama.

Deltid Generelle studier Mellemamerika og Caribien - Tag din Generelle studier Mellemamerika og Caribien. Få alle Deltid Generelle studier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Generelle studier, Mellemamerika og Caribien Filter

Doktorgrad i kunst og videnskab

International University For Graduate Studies - IUGS
PhD
Sep 2020
<
Undervisning både online og på universitetet
<
Deltid
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

The Doctor of Philosophy (ph.d.) kan gennemføres inden for et fag inden for de pågældende fagområder. Graden tilbyder ABDS eller dem, der har tjent tres-seks graduate kreditte ...

Læs mere