PHDSTUDIES

Deltid Generelle studier Santa Cruz de Tenerife - Generelle studier -uddannelser i Santa Cruz de Tenerife Generelle studier , Santa Cruz de Tenerife

En dr.phil grad, korte Ph.D er en avanceret akademisk grad optjent på forskellige områder, der betyder store interesser og resultater inden for forskning.

For den eklektiske eller noncommittal studerende kan en generel uddannelse program gøre underværker, fordi det giver dem mulighed for at prøve kurser fra flere forskellige majors. Dette akademiske smorgasbord kan hjælpe med at belyse interessante områder, at eleverne ikke engang var klar over, de havde.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Deltid Generelle studier Santa Cruz de Tenerife - Tag din Generelle studier i Santa Cruz de Tenerife. Få alle Generelle studier program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Generelle studier, Santa Cruz de Tenerife Filter

Ph.d. i Interdisciplinary Gender Studies (universitetscenter)

Universidad de La Laguna
PhD
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
Spansk
Engelsk
på universitet

Ph.d. i Interdisciplinary Gender Studies er et nyt spil på det spanske universitet fordi uden fortilfælde i den spanske universitet. Dette er et forslag, der kommer til at rea ...

Læs mere