PHDSTUDIES.DK

Generelle studier i Tjekkiet - Generelle studier-uddannelser i Tjekkiet Generelle studier

Man skal opnå to ting, når tjene en ph.d.-afhandling. Først må man forstå et bestemt emne grundigt. For det andet må man i vid udstrækning i viden om dette emne.

Typiske tilbud på associeret og bachelor niveau, programmer i generelle studier kan være ideel til studerende, der er skræmt, eller bare uvidende, af fokus for deres store. Generelle studier programmer berører ofte forskellige områder, fra kunst og humaniora til erhvervslivet og videnskaben.

Tjekkiet har et veletableret og forskningsbaseret undervisning. Dette har gjort at lære ini Prag en af ​​de respekterede pensum 's i Europa siden den dyrker ånd af kreativitet og innovation blandt de studerende.

Generelle studier i Tjekkiet - Tag din PhD i Tjekkiet. Alle PhD-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Generelle studier, Tjekkiet Filter

Ph.d. i Longevity Studies

Faculty of Humanities, Charles University
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag 5 + 1 mere

Ph.D. Langtidsstudier producerer højtuddannede og kyndige specialister inden for forskning, ekspertise og overførsel af viden til praksis. På det videnskabelige niveau er de i stand til at løse problemer i forbindelse med menneskelivets levetid. De er opmærksomme på og i stand til at anvende relevante videnskabelige metoder til at koordinere tværfaglige teams. Og endvidere kunne udgive både videnskabelige publikationer og materialer til beslutningstagning på alle niveauer og problemer i forbindelse med levetiden.