PHDSTUDIES.DK

Generelle studier-programmer, Søg efter den bedste PhD-programmer her! - PhD

Den højeste akademiske præstation, der tilbydes, doktor i filosofi, indikerer, at den person, der har tjent det, fortjener titlen "læge" i hans eller hendes valgte akademiske karriere. Denne grad indebærer typisk både kurser og dedikeret forskning og kan tage op til 10 år at tjene.

Hvad er en ph.d. i generelle studier? Mens mange skoler og universiteter tilbyder en bachelorgrad i almene studier på grund af manglen på et bestemt felt, er det ikke så udbredt på ph.d.-niveau. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogen muligheder for at modtage denne grad. Nogle institutioner vil tilbyde en ph.d. i generelle studier, og andre vil tilbyde noget lignende, såsom en tværfaglig ph.d. En tværfaglig grad indebærer kurser og forskning i en bred vifte af emner, fra liberal kunst til hårdvidenskab som biologi eller kemi.

På grund af dets grad af personalisering og tilpasning trækker et generel studieprogram mange færdigheder. Alle ph.d.-kandidater vil kræve evnen til forskning intensivt, samt demonstrere høje niveauer af disciplin og en hengivenhed til klart at kommunikere komplekse spørgsmål. Disse færdigheder lykkedes godt for dem, der søgte karriere inden for forskning og videreuddannelse.

Det kan være svært at anslå omkostningerne ved et ph.d.-studie i generelle studier på grund af dens natur, men omkostningerne vil variere fra program til program, såvel som fra land til land. Typisk vil en ph.d. tage fem til otte år at fuldføre.

Dem, der er interesseret i at modtage doktorgrad i generelle studier, er typisk forskningsfokuserede, med vilje til at fortsætte deres vækst i uddannelse og akademi. Det er ikke usædvanligt, at nogen med denne grad fortsætter som forelæser, professor eller endda ekspert på niveau på dette område. Udover akademikere, bliver en felt- eller labforsker, en corporate eller nonprofit konsulent eller en dataanalytiker alle muligheder.

Ikke alle ph.d.-støtteinstitutter tilbyder generelle studier, men de er mulige til at finde lokalt, globalt og online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

12 Resultater i Generelle studier Filter

PhD program(s)

Ben-Gurion University of the Negev
på universitet Fuldtid Deltid Åben tilmelding Israel Be'er Sheva

Ph.d. i Interdisciplinary Gender Studies (universitetscenter)

Universidad de La Laguna
på universitet Fuldtid Deltid September 2020 Spanien Santa Cruz de Tenerife

Ph.d. i Interdisciplinary Gender Studies er et nyt spil på det spanske universitet fordi uden fortilfælde i den spanske universitet. Dette er et forslag, der kommer til at reagere og imødekomme efterspørgslen genereret af videnskab politik udviklet til mere end et årti, Den Europæiske Union og den spanske lovgivning, der kræver nødvendigt og presserende, tilstrækkelig uddannelse i høje akademiske standarder.

Dr.phil

Avondale College of Higher Education
på universitet Online Fuldtid Deltid 3 - 4 år Kontakt skolen Australien Cooranbong Wahroonga + 3 mere

The Doctor of Philosophy (ph.d.) er en komplet, stand-alone grad, det er en internationalt anerkendt ph.d.-grad. Den er designet til studerende til at udvikle avancerede færdigheder i udførelsen af ​​uafhængige og vedvarende forskning.

Doktorgrad i kunst og videnskab

International University For Graduate Studies - IUGS
Online og campus kombineret Deltid Februar 2020 Dominica Portsmouth

The Doctor of Philosophy (ph.d.) kan gennemføres inden for et fag inden for de pågældende fagområder. Graden tilbyder ABDS eller dem, der har tjent tres-seks graduate kreditter fra en akkrediteret institution mulighed for at gennemføre deres ph.d.-studier.

FDV life science phd-program

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)
på universitet Fuldtid 3 find din doctor juris September 2020 Frankrig Paris

Siden oprettelsen af ​​FDV forskerskole i 2006 blev de mål fokuseret på biovidenskab. Traditionelt har de studerende forfulgt tværfaglige forskningsprojekter inden for naturvidenskab, teknik og teknologi, medicinsk og sundhedsvidenskab. For nylig har projekter i biovidenskab indarbejdet indflyvninger og / eller programmer fra andre discipliner, herunder samfundsvidenskab og humaniora, men fokus i arbejdet på øget viden inden for life science.

Ph.d. i Longevity Studies

Faculty of Humanities, Charles University
på universitet Online og campus kombineret Fuldtid 4 år Kontakt skolen Tjekkiet Prag 5 + 1 mere

Ph.D. Langtidsstudier producerer højtuddannede og kyndige specialister inden for forskning, ekspertise og overførsel af viden til praksis. På det videnskabelige niveau er de i stand til at løse problemer i forbindelse med menneskelivets levetid. De er opmærksomme på og i stand til at anvende relevante videnskabelige metoder til at koordinere tværfaglige teams. Og endvidere kunne udgive både videnskabelige publikationer og materialer til beslutningstagning på alle niveauer og problemer i forbindelse med levetiden.

Ph.d. geologiske videnskaber

Botswana International University Of Science And Technology
på universitet Februar 2020 Botswana Palapye

Ph.d.-afhandling Forskning i geologiske videnskaber

Ph.d. i videnskab og teknologi didaktik

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
på universitet Fuldtid 3 år Oktober 2020 Portugal Vila Real

Mål: At sikre, at eleverne udover at mestre videnskabelige teorier erhverver en god viden og mestring af de mest anvendte metoder inden for deres specialeområde (en af ​​de specifikke didaktik inden for videnskab og teknologi) ...

Hong Kong Ph.d.-stipendieordning i HKUST

The Hong Kong University of Science and Technology
på universitet Fuldtid 3 - 4 år Kontakt skolen Hongkong Hong Kong

HKUST har tegnet de bedste ph.d.-studerende fra hele verden gennem Hong Kong Ph.d.-stipendieordning (HKPFS), der blev oprettet af Hong Kong Research Grants Council.

PhD – Doctorate of Philosophy

Unicaf University (ZM)
på universitet Online Fuldtid Deltid September 2020 Cypern Larnaca USA New York Grækenland Athen Rumænien Bukarest Det Forenede Kongerige London Ægypten Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordan Irbid Cypern online + 28 mere

Ph.d.-uddannelsens mål er at forberede den næste generation af førende forskere. Ph.d.-uddannelsen er et uafhængigt selvstyret akademisk forskningsprogram, støttet af et team af vejledere, der bidrager til viden, der er skrevet op i en publiceret afhandling.

HFA Ph.D.

Hector Fellow Academy
på universitet Fuldtid 3 år August 2020 Tyskland Karlsruhe

Ph.D. studerende fra Hector Fellow Academy er ansat som forskningsassistenter i en periode på tre år. Lønnen svarer til de interne regler ved universitetet for den respektive Hector Fellow (ifølge TV-L 13, op til 100%, baseret på DFG's fundingfrekvens for ph.d.-studerende).

Doktorale programmer

Silesian University of Technology - Joint Doctoral School
på universitet Fuldtid 4 år Kontakt skolen Polen Gliwice

Fælles doktorandskole tilbyder tværfaglig uddannelse, der dækker en bred vifte af videnskabelige discipliner (emner af ph.d.-afhandling). Varigheden af en ph.d. Programmet er 4 år med fuld tid indskrivning. Hver Ph.D. studerende modtager et stipendium uden opladning til undervisning.